Kontakta oss »

 

JFJ Bygg AB

 

Kyrkerud 500

SE- 672 91 ÅRJÄNG

 

Tfn: +46 (0) 73 08 39 774

 

E-mail: fjbygg@yahoo.se

 

 

Om företaget

 

FJ Bygg är en del av aktiebolaget JFJ Bygg AB och hör hemma i Årjängs kommun i västra Värmland.

 

Aktiebolaget är ett familjeägt bolag som till en början endast bedrev diverse byggnads- och snickeriarbeten. I takt med att bolaget har växt så bedriver vi nu även hyvleriverksamhet, viss försäljning av byggnadsmaterial samt produktion av timmerstugor till rimliga priser. Allt arbete utförs av erfaren personal och behöriga snickare.

 

 

Kunden i centrum:

 

Vår policy är att alltid sätta kunden i centrum och att arbeta för att våra kunder ska känna sig trygga med vårt arbete. Vi håller alltid vad vi avtalat och ser det som en självklarhet att komma på uppgjorda tider. För de kunder som så önskar erbjuder FJ Bygg även totalentreprenad, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt att anlita hantverkare.

 

 

Helhetslösningar:

 

Vi erbjuder även en helhetslösning för kök och badrum då vi samarbetar med den lokala rörfirman Sivab AB, den lokala kakelfirman Nordmarkens kakel AB och behörig elfirma. Alla kontakter med de andra firmorna sköts då direkt av FJ Bygg och du som kund behöver endast ha kontakt med en firma vilket är lättare och smidigare för dig.

 

  

Eget hyvleri:

 

FJ Bygg bedriver även småskalig förädling och försäljning av visst byggmaterial. I vårt hyvleri tar vi fram de olika dimensioner som behövs för byggnadsprojekten, allt ifrån lister till grövre virke. Virket som används köps in från sågen i Årjäng. I och med att vi själva förädlar materialet kan vi hålla nere priset för dig som kund.

 

 

 

Kontakta oss gärna för ytterligare information, offert eller förfrågan!


Nyheter »

 

Går du i renoveringstankar???

Passa på att kontakta oss för att få offert på vårens och sommarens arbeten.

 

 

 

Nu finns Årjängsstugan på Facebook

http://www.facebook.se/arjangsstugan

 

fjbygg.se © 2009