OM FJ BYGG AB

Aktiebolaget är ett familjeägt bolag som till en början endast bedrev diverse byggnads- och snickeriarbeten. I takt med att bolaget har växt så bedriver vi nu även hyvleriverksamhet, viss försäljning av byggnadsmaterial samt produktion av timmerstugor till rimliga priser. Allt arbete utförs av erfaren personal och behöriga snickare. 

 

Kunden i centrum:
Vår policy är att alltid sätta kunden i centrum och att arbeta för att våra kunder ska känna sig trygga med vårt arbete. Vi håller alltid vad vi avtalat och ser det som en självklarhet att komma på uppgjorda tider. För de kunder som önskar erbjuder FJ bygg även totalentreprenad, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt att anlita hantverkare. 

Helhetslösningar:
Vi erbjuder även en helhetslösning för kök och badrum då vi samarbetar med den lokala rörfirman SIVAB AB, kakelfirman Nordmarkens Kakel AB och behörig elfirma. Alla kontakter med de andra firmorna sköts då direkt av FJ Bygg och du som kund behöver endast ha kontakt med en firma, vilket är både lättare och smidigare för dig som kund. 

 

Eget hyvleri:
FJ Bygg bedriver även småskalig förädling och försäljning av visst byggmaterial. I vårt hyvleri tar vi fram de olika dimensionerna som behövs för byggnadsprojekten, allt från lister till grövre virke. Virket som används köps in av sågen i Årjäng. I och med att vi själva förädlar materialet kan vi hålla ner priset för dig som kund. 

 

Kontakta oss gärna för ytterligare information. 

fj_bygg
logo
FJ Bygg logga 640
images