OM FJ BYGG AB

Aktiebolaget är ett familjeägt bolag som till en början endast bedrev diverse byggnads- och snickeriarbeten. Under de dryga femton år som f öretaget har funnits så har det kontinuerligt växt och utvecklats så idag erbjuder vi fler tjänster såsom bygglovsritningar, egna nyckelfärdiga fritidshus och villor och totalentreprenader åt offentlig sektor. Allt arbete utförs av någon av våra egna 16 kunniga och erfarna snickare. 

Kunden i centrum:
Vår policy är att alltid sätta kunden i centrum och att arbeta för att våra kunder ska känna sig trygga med vårt arbete. Vi håller alltid vad vi avtalat och ser det som en självklarhet att komma på uppgjorda tider. För de kunder som önskar erbjuder FJ bygg även totalentreprenad, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt att anlita hantverkare.

Helhetslösningar:
Vi erbjuder även olika helhetslösningar för dina renoveringar och byggprojekt där vi samordnar allt och sköter kontakten med övriga firmor som behövs i byggnationen. Vi har ett väletablerat samarbete med kunniga och pålitliga lokala firmor som var och en är proffs inom sitt område. Du som kund behöver bara ha kontakt med en firma vilket gör att byggprocessen blir smidigare och mindre tidskrävande för dig.

Ritningsarbeten:
"Vi utför ritningsarbeten där vi tar fram allt från idéskisser och olika lösningsförslag till kompletta bygglovsritningar. Allt ritningsarbete görs i vårt professionella CAD-program där vi även kan ge dig en tydlig bild av det färdiga resultatet med t.ex. färgsättning och andra detaljer genom renderade 3-d modeller.

Vill du få en offert på ditt uppritade byggprojekt så ordnar vi det med."

Kontakta oss gärna för ytterligare information. 

fj_bygg
logo
FJ Bygg logga 640
images